آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

با این راهکار ساده مغز انسان جوان می‌ماند

با افزایش سن، تیزبینی ذهنی و آگاهی اجتماعی ما می‌تواند آسیب ببیند، اما اگر راهی برای کند کردن این کاهش وجود داشته باشد وضعیت چطور خواهد شد؟
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مغز با گذشت زمان، همراه با بدن ما تغییر می‌کند. جای تعجب نیست که با افزایش سن، تیزبینی ذهنی و آگاهی اجتماعی ما می‌تواند آسیب ببیند، اما اگر راهی برای کند کردن این کاهش وجود داشته باشد وضعیت چطور خواهد شد؟

اینجاست که مطالعه قانع‌کننده‌ای از دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور در مورد مغز دوزبانه مطرح می‌شود.

ذخیره شناختی، دیدگاهی جایگزین در مورد عملکرد مغز ارائه می‌دهد و بر ظرفیت مغز برای تشکیل مسیر‌های مختلف و اجرای سیستم‌های پشتیبان برای حفظ سلامت شناختی تأکید می‌کند. این مفهوم نشان می‌دهد که برخی از افراد دارای شبکه گسترده‌تری از این مسیر‌ها هستند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا چالش‌های شناختی را به‌طور موثرتری مدیریت کنند.

فردی با ذخایر بیشتر احتمالاً عملکرد شناختی خوبی را در دوران پیری حفظ می‌کند. شگفتی اینجاست که دوزبانگی ممکن است کلید اصلی باشد.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده‌اند که دوزبانه‌ها انعطاف‌پذیری ذهنی، تمرکز و حافظه بهتر و مهارت‌های حیاتی برای درک افکار و احساسات دیگران دارند.

محققان بر این باورند که یادگیری زبان دوم در اوایل زندگی می‌تواند مغز ما را برای ایجاد آن ذخایر ارزشمند شناختی تغییر دهد. شواهدی وجود دارد که یادگیری و استفاده از زبان دوم منجر به تغییرات ساختاری و عملکردی در مغز افراد دوزبانه می‌شود. مغز‌های افراد دوزبانه همدلی و ارتباط عمیق‌تری نشان می‌دهند.

این تحقیق یادآور قدرت و سازگاری باورنکردنی مغز ماست. حتی انتخاب‌های کوچک، مانند یادگیری زبان جدید، ممکن است مزایای مثبت طولانی مدت داشته باشد.

نتایج این تحقیق در Scientific Reports منتشر شده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: مغز حافظه سن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار