با این راهکار ساده مغز انسان جوان می‌ماند-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

با این راهکار ساده مغز انسان جوان می‌ماند

با افزایش سن، تیزبینی ذهنی و آگاهی اجتماعی ما می‌تواند آسیب ببیند، اما اگر راهی برای کند کردن این کاهش وجود داشته باشد وضعیت چطور خواهد شد؟
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مغز با گذشت زمان، همراه با بدن ما تغییر می‌کند. جای تعجب نیست که با افزایش سن، تیزبینی ذهنی و آگاهی اجتماعی ما می‌تواند آسیب ببیند، اما اگر راهی برای کند کردن این کاهش وجود داشته باشد وضعیت چطور خواهد شد؟

اینجاست که مطالعه قانع‌کننده‌ای از دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور در مورد مغز دوزبانه مطرح می‌شود.

ذخیره شناختی، دیدگاهی جایگزین در مورد عملکرد مغز ارائه می‌دهد و بر ظرفیت مغز برای تشکیل مسیر‌های مختلف و اجرای سیستم‌های پشتیبان برای حفظ سلامت شناختی تأکید می‌کند. این مفهوم نشان می‌دهد که برخی از افراد دارای شبکه گسترده‌تری از این مسیر‌ها هستند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا چالش‌های شناختی را به‌طور موثرتری مدیریت کنند.

فردی با ذخایر بیشتر احتمالاً عملکرد شناختی خوبی را در دوران پیری حفظ می‌کند. شگفتی اینجاست که دوزبانگی ممکن است کلید اصلی باشد.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده‌اند که دوزبانه‌ها انعطاف‌پذیری ذهنی، تمرکز و حافظه بهتر و مهارت‌های حیاتی برای درک افکار و احساسات دیگران دارند.

محققان بر این باورند که یادگیری زبان دوم در اوایل زندگی می‌تواند مغز ما را برای ایجاد آن ذخایر ارزشمند شناختی تغییر دهد. شواهدی وجود دارد که یادگیری و استفاده از زبان دوم منجر به تغییرات ساختاری و عملکردی در مغز افراد دوزبانه می‌شود. مغز‌های افراد دوزبانه همدلی و ارتباط عمیق‌تری نشان می‌دهند.

این تحقیق یادآور قدرت و سازگاری باورنکردنی مغز ماست. حتی انتخاب‌های کوچک، مانند یادگیری زبان جدید، ممکن است مزایای مثبت طولانی مدت داشته باشد.

نتایج این تحقیق در Scientific Reports منتشر شده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: مغز حافظه سن
مطالب مرتبط
ارسال نظر